Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Джоли обучава деца за коронавируса и пандемията

Анджелина Джоли представя новия си продуцентски проект. Английският канал Би Би Си обяви партньорството си с американската звезда за предстоящото излъчване на специална програма за коронавируса „BBC My World: Coronavirus“.

Това ще бъде предназначено предимно за децата, за да ги обучат за пандемията, която засяга света от няколко месеца.

„Децата не са учили в такъв мащаб след Втората световна война. Това е нещо, което ще помнят през целия си живот. Това е нещо, което по-старите поколения, сред всичките им други показатели, не са знаели. Начинът, по който децата преминават през този период, инструментите и информацията, до които имат достъп, начините, по които могат да общуват и да си помагат взаимно, ще бъдат уникални за тяхното поколение. Искаме да помогнем на децата да имат достъп до надеждно съдържание и инструменти, които ще им бъдат полезни по време на пандемията: като им помагаме да намерят фактическа и достоверна информация, да поставят под въпрос информацията, която получават и да се учат от тях съответните им преживявания “, каза 44-годишната актриса.


Този специален епизод скоро ще бъде излъчен в Youtube канала на BBC My World. Това ще последва публикуването на други епизоди, които бяха разкрити през последните седмици, но в които Анджелина Джоли не се е намесила пряко.

Прегледана: 4554

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече