Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Нана: Който е чул диагнозата рак, не се бои от коронавируса!

ТВ водещата Нана Гладуиш изобщо не се е стреснала от паниката с коронавируса, узна Nie-jenite.

Тя приема ситуацията напълно нормално и дори се чуди защо е тази паника, която се всява сред хората. Нана съвсем спокойно ходи до магазина на пазар и се старае да живее както преди, запазвайки нормалното си психическо състояние.

„Чудя се защо някои хора са се уплашили толкова. Чета материали на професори от Станфорд, попаднах и на интересно изследване, правещо съпоставка между свинския грип и COVID-19. От първия са умрели над 500 хиляди души по света през 2011 година, в България е имали над 180 000 заразени. И тогава нищо не е било затворено и животът си продължаваше. Има някаква сериозна манипулация.

Нана

В началото ни обясняваха, че над 60-годишните хора с хронични заболявания са застрашени, а сега казват, че и младите могат да умрат от него. Някой има полза да сме паникьосани, да си мислим, че едва ли не ще умрем утре или вдругиден.

Аз съм човек с две диагнози рак, сестра ми в момента е с метастази в главата и аз не мога да я изведа никъде и да я оперирам планово, ако не се случи нещо спешно. Накрая да не стане, че ще убием повече пациенти с хронични заболявания, отколкото хора ще умрат от епидемията“, обяснява Нана пред Галерия.

Тя е категорична, че за хората, чули диагноза рак, COVID-19 няма как да звучи страшно. „Този ужас вече сме го преживели. А и не е задължително всеки, който се зарази, да умре’, казва Нана.

Прегледана: 5431

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече