Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Да, това е Мира Добрева: Същата красавица ли е без грим?! (Вижте я тук) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Да, това е Мира Добрева: Същата красавица ли е без грим?! (Вижте я тук)

Мира Добрева се пусна без грим в социалната мрежа, видя nie-jenite.bg

Лицето на БНТ – водещата Мира Добрева е призната за една от най-големите красавици у нас, въпреки напредъка на годините. Такава ли е тя обаче, когато е без грим?!

Това се запитаха мнозина потребители в мрежата, след като половинката на режисьора Жоро Торнев се пусна буквално „умита“ на снимка. На фотоса Мира е в колата си като е свалила под брадичката задължителната предпазна маска.

Всъщност, малко прекалено ще е да твърдим, че е изцяло без грим, защото наличието на същия е факт. По очите на Мира Добрева има спирала, а устните й са начервени с бледо розово червило или гланц. Фон дьо тен също не е забравила да си сложи.

Въпреки това обаче тя изглежда доста по-различно и някак по-бозава, отколкото сме свикнали да я виждаме. По-хапливи потребителки в мрежата моментално я „зашлевиха“ с коментар, че очите й са твърде малки без очната линия и сенките.

Други не одобриха формата и контура на веждите й, а всеобщото мнение бе, че не изглежда никак свежа, а по-скоро уморена и състарена.

Разбира се, верните приятели и почитатели на телевизионната звезда побързаха да я поздравят и да я уверят, че е все така хубава като преди.

Явно Мира не иска да акцентира върху красотата и сексапила си в дни на всеобща паника от коронавируса и изпитанието, пред което сме изправени всички. За което можем само да я поздравим.

А и според нас тя изглежда повече от добре за годините си, които отдавна не са 20 или 30. Чаровницата продължава да се поддържа и не прекалява с изкуствените намеси по лицето си, което е похвално.

Прегледана: 10100

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече