Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Невменяема ли е? Деса Фотосесията хукна за Мадрид в разгара на пандемията от COVID-19!

Деса Фотосесията си вее байрака в огнището на епидемията в Мадрид!

Десислава Димитрова, по-известна като Деса Фотосесията, показа „среден пръст“ на правителството, Щаба и най-вече на здравия разум. Преди часове силиконката се тагна от огнището на епидемията от коронавирус – Мадрид.

Да, Деска най-спокойно (да не кажем дебилно), си вее байрака из площадите и улиците на испанската столица. Без ръкавици, без очила, без елементарна предпазна маска дори.

Много от приятелите й в мрежата недоумяват как изобщо й е хрумнала подобна лудост. Предупреждават я, че като нищо ще хване короната, но Десито не си прави труда да отговаря на подобни „нелепости“.

Проверка в профила й във Фейсбук показва, че тя се намира в Испания още от 19 март, заминала е за там със самолет на 18-ти.

Как, с кого и за колко време пътува напращялата от цици, но не и от мозък силиконка, не ни вълнува. Касае ни обаче фактът, че все някога тя ще се завърне у нас, превърната в подвижна зараза.

Под въпрос е дали Фотосесията ще спази задължителния период на карантина в дома си – като я гледаме какви ги върши до момента, едва ли… А глобата от 5000 или 10 000 лева надали ще я трогне при все, че ще се намери някой чичко паричко да я плати.

„За такива овце като тази, не глоба, а директно затвор трябва. Нали така реши правителството?! Да я тикнат за година, че и за няколко месеца само в панделата, да я видим тогава каква ще излезе оттам. Мисирка!“, възмущават се потребители в мрежата.

Припомняме, че тези дни икономистът Владимир Каролев беше арестуван за нарушаване на карантинния период след завръщането си от Англия. И беше пуснат под гаранция срещу 50 000 лева.

Прегледана: 9437

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече