Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Пълна промяна: Няма да познаете Ваня Червенкова! (Вижте в какво се превърна – СНИМКИ)

Бизнесдамата Ваня Червенкова изби рибата, просто е неузнаваема!

Какво се случва с Ваня Червенкова и наистина ли това е тя?! Това се питат потребителите в мрежата, видели драстичната промяна във визията на бизнесдамата.

За разлика от много известни личности, които по-често стават жертва на негативни коментари, то тук положението е коренно различно.

Червенкова е като докосната с вълшебна пръчица – подмладена е с поне 15-ина години, стройна и изпъната като модел и много, ама много по-красива. А това, което знаем е, че не се е подлагала на липосукция или други сериозни пластични интервенции.

Това, което обърна нещата за нея на 180 градуса, е фактът, че Ваня започна да спортува. Тя се занимава с йога, с фитнес (макар и не вманиачено) и гледа да се движи колкото се може повече.

Паралелно с това тя спазва стриктен режим на хранене като това не е само прочутата й диета за отслабване, а постоянен и здравословен режим на хранене, който следва стриктно.

Ефектът от храната, която консумира и е богата на витамини, минерали, фибри и още ред полезни вещества, вече е налице. От самолет се вижда, е кожата на Ваня Червенкова е свежа и опъната, без подпухвания и бръчки. Нещо, за което много по-млади жени биха й завидели.

Бизнесдамата приема редовно и от капсулите Bevared като в момента набляга на тези с високо съдържание на куркума. Те поддържат силна имунната й система – най-важното в борбата с пандемията от коронавирус.

Виждаме и, че Ваня спазва стриктно всички мерки на Щаба като прекарва повече от времето в дома си, а когато излиза, е екипирана повече от подобаващо.

Прегледана: 12115

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече