Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Позьорка! Защо фолк певицата Татяна вечно се снима, хваната за главата? (Версии + Компилация от снимки) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Позьорка! Защо фолк певицата Татяна вечно се снима, хваната за главата? (Версии + Компилация от снимки)

Целулит и стрии се виждат по корема

Мигрена ли има фолк певицата Татяна или някакъв тик? Това се чудят фенове на изпълнителката, която почти винаги се снима с ръка, сложена на челото.

Това забелязахме и Nie-jenite, като събрахме своеобразна компилация от снимки, на които Татяна позира по един и същ начин. Уверяваме ви, подобни фотоси в профила на застаряващата певица има над 100, но няма да ни стигне интернет пространството, за да ги приложим.

Защо го прави?! „Иска просто да си покаже татуса“, смятат повечето от почитателите й. Ако това е вярно обаче, не се ли усеща, че този татус вече ни излезе на пъпа?!

„Става банална с тази поза! Не знам дали е заради татуса или има някакъв тик, но е смешна“, коментират подразнени фенове.

Други пък смятат, че това е ловък трик да прикрие дефектите по себе си. Певицата имала доста увиснала кожа от рязкото отслабване, особено по ръцете, и така я прикривала. „Като прилеп е“, кискат се в мрежата.

В интерес на истината, на повечето от снимките забелязваме, че Татяна далеч не е с перфектна фигура, както изглежда по клиповете си.

Въпреки че прекарва доста време във фитнеса, тя има сериозни стрии по корема и целулит в областта на ханша и бедрата. На места дори се виждат и паласки.

Прегледана: 20900

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече