Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Заради затворените салони за красота: Николета си крие лицето! (Моделката остана без мигли – снима се инкогнито!)

0

Извънредното положение в страната заради коронавируса се отразява пагубно за родните звезди. Те нямат възможност да посещават ежедневно салоните за красота както преди и да поддържат безупречния си външен вид.

Неслучайно в социалните мрежи предизвикателството със старите снимки от детството стана толкова популярно – хайлайфът не смее да се покаже в сегашния си вид.

Такъв е и случаят с Николета Лозанова, която упорито крие лицето си по снимките вече повече от седмица. Моделката или позира със слънчеви очила и огромна капела, която услужливо да покрива 80% от лицето й, или го крие с телефона си.

Ако случайно публикува някоя снимка в лице, то фотосът със сигурност е отпреди месеци.

Столични клюкари шушукат, че моделката се срамува, тъй като голяма част от изкуствените й мигли са опадали. Освен това НиЛо е свикнала всеки ден да посещава салона си за красота, където я гримират професионално. Сега трябвало сама да си слага грим, а това никак не й се отдавало.

За да не станело подозрително отсъствието й в мрежата, тя нарочно пускала стари снимки, или такива, на които да не се вижда лицето й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече