Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Заради затворените салони за красота: Николета си крие лицето! (Моделката остана без мигли – снима се инкогнито!) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Заради затворените салони за красота: Николета си крие лицето! (Моделката остана без мигли – снима се инкогнито!)

Извънредното положение в страната заради коронавируса се отразява пагубно за родните звезди. Те нямат възможност да посещават ежедневно салоните за красота както преди и да поддържат безупречния си външен вид.

Неслучайно в социалните мрежи предизвикателството със старите снимки от детството стана толкова популярно – хайлайфът не смее да се покаже в сегашния си вид.

Такъв е и случаят с Николета Лозанова, която упорито крие лицето си по снимките вече повече от седмица. Моделката или позира със слънчеви очила и огромна капела, която услужливо да покрива 80% от лицето й, или го крие с телефона си.

Ако случайно публикува някоя снимка в лице, то фотосът със сигурност е отпреди месеци.

Столични клюкари шушукат, че моделката се срамува, тъй като голяма част от изкуствените й мигли са опадали. Освен това НиЛо е свикнала всеки ден да посещава салона си за красота, където я гримират професионално. Сега трябвало сама да си слага грим, а това никак не й се отдавало.

За да не станело подозрително отсъствието й в мрежата, тя нарочно пускала стари снимки, или такива, на които да не се вижда лицето й.

Прегледана: 4407

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече