Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Първо в Nie-jenite.bg: Мис Тигрова избухна с ново порно (ИГРАТА ЗАГРУБЯ)

Миc Тигрoвa избухна с нова порция порноклипове, видя Nie-jenite.bg.

Феновете на палавата кюстендилка Мая си споделят две видеа, качени в голям порносайт, на който танцьорката на пилон демонстрира загрубяла игра – забавлява сама в компанията на няколко вибратора. От кадрите липсва доскорошния й Ромео, когота гальовно наричаше Цецо Боклука.

XXXL клиповете са качени преди месец, установи проверката на наш развълнуван репортер и се радват на прилична популярност сред разгонените онанисти по цял свят.

Последно за бръмчалката се заговори, че уж се била отказала от чекненето на пилон, за да следва право. Мая вече има една диплома, и това не е шега – секс бомбата завърши журналистика в СУ, но се отказа да работи като пишеща в името на призванието си да възмужда мъжете.

Иначе мечтите на стриптийзьoркaтa Мaя са изключително материални и съвсем човешки – да посети „екзотичен“ остров, което вече е осъществила, отивайки сама на остров Тасос (който, както знаем е един от най-екзотичните острови в света) през 2014 година, да си сложи силикон, който си е сложила вече – по 390 кубика на гърда и да има кола – която също вече си е купила.

Сега обаче виртуалната звезда мечтаела за нова и по-лъскава кола и по-голям бюст. Звучи невероятно, но последната книга, която Мис Тигрова е прочела е „Престъпление и наказание“ на Достоевски.

Рутината в живота и скуката на семейният живот не привличат младата дама, която има десетки хиляди последователи във фейсбук.

„Който не ме харесва, да не гледа,  казва Мая – мазохисти ли са?“ След 10 години се вижда с по-голям силикон. И не на последно място – не се възхищава от никого, освен от себе си.

Прегледана: 25474

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече