Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Племенницата на Маргините по-опасна от коронавирус! Вижте как се кълчи на пилона!

По-опасна от коронавирус, по-гореща от китайска треска и по-пластична от златните ни момичета се оказа племенницата на братя Маргини – Мария Маринова. Малкото Миме, както я наричат всички, посещава частни уроци за танци по пилон и толкова е задобряла, че и танцьорките в най-елитните барове биха й завидели.

Разбира се, щерката на Марияна Маринова – сестрата на Красимир и Николай Маринови, не ходи на курсове, за да се преквалифицира и да започне работа в някой нощен бар. Прави го за удоволствие и тонус.

Тези уроци са особено модерни последно време, защото развиват двигателните способности, помагат за поддържането на перфектна форма и гарантират изключителна пластичност и страст в интимния живот.

Nie-jenite разполагаме и с уникална снимка на Мария, докато тренира на пилон. Освен че видимо има талант, Мимето е и адски секси.

Мария Маринова е любимата племенница на Маргините. Тя е по-малката дъщеря на Марияна Маринова. Сестра й Бисера Маринова наскоро се сгоди за дългогодишния си приятел и трябваше да вдигнат сватба това лято. Заради извънредното положение обаче двамата са силно притеснени, че ще успеят да се венчаят.

Малкото Миме също има сериозна връзка – с футболиста Валентин Добревски.

Прегледана: 14104

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече