Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Нана: Борбата с рака ми струваше 1 милион! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Нана: Борбата с рака ми струваше 1 милион!

Нана Гладуиш официално е здрава и диагнозата рак е част от миналото й, разбра nie-jenite.

Тя вече се е върнала към нормалния си начин на живот, но в продължение на 10 години ще приема хормонални таблетки. „Вече не правя химиотерапия, последната ми свърши през ноември миналата година“, разкри тя.

Нана

Следващите й изследвания са насрочени за май месец. Към момента водещата се чувства чудесно и се е върнала изцяло към нормалния си ритъм на живот. Въпреки, че в личен план се чувства добре, ударите от съдбата за нея в последните месеци не спират, пише Минаха години

Сестра й беше диагностицирана със злокачествен тумор в мозъка, а преди няколко месеца майка й почина в старчески дом, след като бе покосена от тежка форма на Алцхаймер.

Преди седмици пък Нана изпрати и една от най-близките си приятелки и колежки, с които работеше в нейната фондация за подкрепа на онкоболни жени. 

Битката с рака струвала на водещата и семейството й около 1 млн лева. Съпругът й – англичанинът Джонатан Гладуиш, който има проспериращ бизнес у нас, е категоричен, че би дал и последната си стотинка, за да спаси майката на единственото си дете.

Прегледана: 13122

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече