Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Браво! Снахата на Ламбо стана детска учителка

Виктория, съпругата на Владимир Данаилов, преподава на деца в градината към университета „Маршал“ в Западна Вирджиния

Като детска учителка в Америка работи снахата на Стефан Данаилов. Виктория, която през 2018 г. се омъжи за сина на покойния актьор – Владимир, преподава на деца в градината към университета „Маршал“ в Западна Вирджиния, където двамата живеят.

Виктория със своите колежки

Занималнята е предназначена за децата на студентите и преподавателите на университета, а месечната заплата, която Виктория получавала, била малко над 3 хиляди долара, или около 6 хиляди лева. Всъщност за стандарта там сумата никак не е голяма, като се има предвид, че Виктория и Владко преживявали само с нейните доходи, тъй като той целодневно бил ангажиран със студентските си задължения. Припомняме, че от 2 години наследникът на Ламбо учи за лекар, а лекциите по медицина отнемали цялото му време. За да финансира образованието си, Владко изтеглил кредит от държавата, който трябвало да върне, когато започнел да практикува докторската професия.

Точно заради образованието си и липсата на работа двамата с Виктория отложили плановете да стават родители, тъй като първо искали да си стъпят на краката финансово.

Всъщност снахата на Стефан Данаилов, с която той приживе успя да се срещне лично неколкократно, произлиза от заможно семейство, но не разчита на помощта на родителите си. Скромната Виктория, също като Влади, е строго религиозна и макар с покойния ѝ свекър да имаха езикова бариера, успяха да се заобичат. И до ден днешен Виктория носи на врата си златното кръстче, с което Стефан Данаилов я дари за сватбата им с Владко.

Бащата на Виктория пък е главен прокурор на щата Джорджия, но тя и Владимир се отказали да обитават семейната къща и решили да живеят нормално, а не в лукс. Снахата на Стефан Данаилов има и сестра, която също наскоро се омъжила.

Прегледана: 8604

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече