Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Черната Златка се фука: Вижте ме БЕЗ грим! (Да, бе, да! Ние да сме балъци?!) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Черната Златка се фука: Вижте ме БЕЗ грим! (Да, бе, да! Ние да сме балъци?!)

Хаштаг „без грим“. Това е предизвикателството, което Златка Димитрова отправи към своите последователи. Тя публикува и своя снимка, за да ги провокира, но получи критики за „нечестна игра“, видяхме Nie-jenite.

„Без грим ама друг път! Толкова, колкото аз съм Наоми Кембъл“, коментираха в мрежата. В действителност Черната Златка не е особено „натюр“ на фотото. Освен че плеймейтката е с изкуствени мигли, тя видимо има и следи от сенки по клепачите.

„Споделям моя снимка без грам притеснения! Смятам, че всяка жена е красива по различен начин и никога не трябва да се притесняваме от това, че нямаме перфектно лице!“, написа Златка. Очевидно обаче тя самата има притеснения от своя външен вид, щом е с изкуствени мигли.

„Извинете, но вие сте с грим, бъдете честна! Ние да не сме балъци?!“, „Като професионален гримьор мога да кажа, че имаш перманентна очна линия и мигли 3D, контур на устните… Някакси се губи смисъла“, коментираха възмутени потребители.

Те призоваха Златка да публикува реална снимка „без грим“, за да е честно предизвикателството й.

Прегледана: 8735

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече