Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Плеймейтка за вируса: Лъжа е!

Истерията е подготовка – следва премахване на банкнотите и поставяне на 5G микрочип, смята Дениз Хайрула

Плеймейтка видя заговор на правителството покрай драмата с коронавируса!

Вижте какво публикува на стената си във фейсбук 25-годишната Дениз Хайрула, която се класира на второ място в конкурса за красота „Мис Родопи`2019“ (церемонията се състоя пред Историческия музей в Кърджали):

„…На един определен кръг от хора им е нужно точно това, а именно, да изпаднете в паника, да се затворите, да избягвате всички и така попадате в капана на изкуствената изолация. Това е първата фаза-да Ви затворят и да гледате 24/7 ТВ, откъдето ще бъдете “облъчвани” негативно, за да сте още по-предсказуеми, „вързани” и управляеми!

Зададохте ли си въпроса, защо се говори само и изключително за силно заразния вирус и процента смъртност (който е по-малък от на много други вируси), но никога не споменават далеч по-високия процент на излекуваните?!…

… В момента Ви „продават“ ПРОБЛЕМ, следва РЕАКЦИЯ и накрая ще Ви „продадат“ РЕШЕНИЕ! От там нататък, дори и да сте се събудили и свалили розовите очила с които гледате, ще е късно, твърде късно!

Продължавайте да се паникьосвате, да купувате тоалетна хартия и спите!!!!!!

Следва премахване на банкнотите и поставяне на 5G микрочип.

Честито!

Явлението ,,Коронавирус” е полезен инструмент за разсейване и подготовка за нещо по-важно, което трябва да се случи. Това в случая няма нищо общо с борбата срещу вируса“.

Прегледана: 8025

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече