Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Зрителки потресени от Дара: Ето какво забелязаха у 21-годишната певица! (Oще разкрития)

Дара претендира да е секссимвол сред младото поколение, но отговаря ли на критериите?!

Дарина Йотова – Дара грабна победата в снощния лайф на шоуто „Като две капки вода“ с имитация на турската звезда Таркан. Докато първото място изненада младата чаровница, наблюдателни зрителки пък останаха изумени от друго.

От орловия им поглед не убегна фактът, че Дара, която претендира да е сред секссимволите на младото поколение, не се грижи достатъчно за себе си. Силно впечатление направиха ръцете на певицата, докато репетираше с Жоро Низамов.

В момента, в който Дара бе легнала на пода и размахваше ръце – ала Таркан, отпуснатата й кожа се друсаше като малеби.

„Как може да е толкова отпусната, та тя е на 21 години?! Сигурно ръцете на Лили Иванова са по-стегнати. Срамота е! Човек, който малко от малко тренира и се грижи за фигурата и здравето си, не би изглеждал като желе. Още повече на тези невръстни години, когато кожата така или иначе е още стегната“, коментират потребителки в мрежата.

И дават пример с жени, които са два пъти на годините на Дара, а могат да я сложат в малкия си джоб.

Това обаче не беше единствената нападка към чаровната иначе сладурана. Победата й в лайфа възмути мнозина, които са категорични, че Фики Стораро е заслужавал много повече наградата с изпълнението си на голямата Недялка Керанова.

Актьорът Димитър Маринов също бе сред фаворитите на публиката с образа на Алис Купър и неговата „Отрова“.

Припомняме обаче, че Дарина Йотова събра доста точки от гласовете на останалите участници в шоуто и на зрителите. Което я изстреля на върха при последното преброяване.

Прегледана: 16180

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече