Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Семейни приятели обвиниха Коко Каменаров: Ти разболя Радина от рак!

Коко Каменаров и Радина Червенова се разделиха изненадващо, а той дори има нова връзка, узна Nie-jenite.

Новата му сърдечна тръпка е известна бизнес дама, която има 5-годишен син от предишна връзка. Това е Михаела Калайджиева, близначка на Гергана Паси и шеф в Теленор.

От около месец двамата с Каменаров живеят на семейни начала. Според слухове двамата се познават отдавна, но любовта им пламнала преди година.

радина червенова развод

Самата Радина отказа да коментира раздялата си пред „Минаха години“, но потвърди, че е разделена с мъжа си. Тя е напуснала България и живее в Швейцария при голямата си дъщеря.

Преди две години тя се лекуваше от онкологично заболяване, а семейни приятели обвиняват Коко за здравословния й проблем. „Този емоционален стрес, който й докара, отключи рака“, убедени са аверите им. Радина дълго търпяла изневерите му, надявайки се той да се върне при нея.

След месеци чакане тя не издържала и му поставила условие – или тя, или съперницата й. Каменаров заявил, че е по-щастлив с любовницата си и се изнесъл от семейния им дом. Радина предпочела да не прави раздялата им публично достояние, макар да не скрила пред приятели, че е много разочарована.

„Търпяла съм години наред, но това минава всякакви граници“, споделила огорчената говорителка, намеквайки, че тази забежка на Коко не му е първата, пише Минаха години.

Прегледана: 15439

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече