Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Лука Белич натири щерката на Христо Стоичков, ревнувала лудо

Хърватинът Лука Белич най-накрая разкри истината за краткия си брак с по-малката дъщеря на Христо Стоичков – Христина, и причината за развода им.

Бившата тенис звезда и треньор влезе в сръбския „Биг брадър”, но преди това призна какво е влошило отношенията му с Христина и семейството й. По думите му бракът им бил разтрогнат в Щатите, където живеели, малко преди Нова година.

В момента 28-годишната Христина и Лука очаквали и българските документи за развод, тъй като бракът им бил сключен на наша територия.

 По време на развода си Христина и Лука са поделили сватбените си подаръци от над 300 гости. Бившият зет на Камата е категоричен, че в момента е свободен и отворен за нова любов.

„Не съм живял със семейството на Стоичков, защото ние бяхме в Тексас, а те във Флорида”, разказа бившият съпруг на Христина. Той уточни, че любовта с българката приключила още в началото на миналата година и той решил да се върне в Европа.

Двамата вече не поддържали никаква връзка, а Лука намекна, че Христина се е държала лошо с него, затова сложил край на брака им.

Щерката на Камата непрекъснато му натяквала, че не е достатъчно богат и не може да й подсигури луксозния живот, който имала преди брака им. Христина била изключително мнителна и ревнива, а скандалите в дома им били ежедневие.

Пoд cурдинкa ce гoвoри, чe причинa зa рaздялaтa e изнeвярa oт cтрaнa нa Лукa, кoйтo дoри изял някoлкo шaмaрa oт извecтния cи тъcт.

В светските среди хърватинът бил известен плейбой, а в любовния му тефтер фигурирали множество световноизвестни красавици и спортистки. Разбира се, футболиста не казва нито дума по този повод.

Любoвнaтa иcтoрия нa Лукa и Хриcтинa зaпoчнaла прeз 2013 г. в Кaнзac, CAЩ, къдeтo тя учела. Двe гoдини пo-къcнo Бeлич пoиcкa ръкaтa й c диaмaнтeн пръcтeн. През август 2016 по-малката щерка на Камата каза „да” на Лука в прочутия манастир „Света Троица” и в голф клуб в Етрополския Балкан.

Църковният брак на семейство Лукич бил сключен в храма в подножието на Черни, тъй като мястото било любимо на Стоичков. Както подобава на подобна лъскава сватба, подаръците също били необикновени.

Повече от гостите, сред които са били доста крупни бизнесмени, приятели на Камата, проявили креативност и дарили семейството с произведения на изкуството.

Освен многобройни пликове с пари на стойност стотици хиляди евро, Христина и Лука получили няколко по-специални армагана. Най-ценният бил осветена Библия, дар лично от патриарх Неофит.

Негово светейшество получил покана за сватбата, но заради здравословни проблеми не присъствал, а изпратил своя заместник Браницския епископ Григорий. Именно той венчал младоженците и им връчил подаръка на патриарха.

Прегледана: 11911

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече