Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Диана Дафова погреба съпруг-милионер

Естрадната звезда Диана Дафова погреба съпруга си, узна Nie-jenite.

Вторият й съпруг Майкъл Батърфилд е нейната голяма любов в живота, дълги години той е и продуцент на творчеството й. След кратко боледуване обаче той напуска този свят през лятото на 2019 година.

диана дафова

Едва сега, няколко месеца след трагедията, Диана намира сили да говори за това. „Сега се уча да живея наново“, споделя след трагедията певицата.

И тя, и Майкъл знаели, че срещата им е съдбовна. Мъж от Шри Ланка предсказал на мъжа й, че през втората половина от живота си ще бъде свързан с Балканите чрез брака си. Диана прекарва щастливи години с Майкъл, като и двамата са били изключително отдадени на духовната страна от живота, въпреки богатството на англичанина.

Певицата има дъщеря от първия си брак – Лили Сотирова, художничка. Тя никога не е криела, че катастрофа, в която оцелява дъщеря й като малка, обръща ценностните й представи и след този миг започва да твори съвсем друг вид изкуство – не за пари и слава, а за пробуждане на светлината във всяка човешка душа.

В момента Дафова се е концентрирала върху първия си авторски моноспектакъл – „Това чудо(вище), наречено живот“, пише Минаха години.

Прегледана: 32128

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече