Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Милена Шаркова, вдовицата на трагично загиналия в Лясковец командос: Две години ми трябваха, за да изплувам от ужаса

Милена Шаркова, вдовицата на трагично загиналия в Лясковец командос Емил Шарков, се справила с ужаса единственото благодарение на работата си, узна Nie-jenite.

Тя е маркетинг мениджър в една от най-големите вериги за бързооборотни стоки у нас. „Най-тежко ми беше през първата година, когато съзнанието ми се опитваше да приеме загубата. Всяка сутрин слагах маската си, за да не разберат колегите ми какъв пожар е в душата ми. Затисках мислите с работа и грижите за детето. Работех по 12-13 часа на ден, включително събота и неделя“, споделя тя.

милена шаркова

Само две седмици след смъртта на съпруга й Милена заминава на редовната си месечна командировка в Брюксел. Никой не разбира какво й се е случило.

„Започнах да изплувам от мъката на втората година след кончината на съпруга ми. Появи се отново желание да се срещам с приятели, да излизам след работа, да нося цветни дрехи. Така постепенно се почувствах готова и за новата любов в живота ми, Лъчезар, с когото през последните 3 години сме щастливи заедно. Благодарна съм му, че много деликатно и с такт подходи към мен.“, споделя Милена.

Дъщеря й от Шарков вече е на 20 и е втора година студентка „Актьорско майсторство“ в класа на Малин Кръстев. Милена учредява фондация на името на загиналия си съпруг, за да държи паметта му жива чрез различни инициативи.

Прегледана: 6165

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече