Вижте диетата, с която Адел свали 45 килограма (Плюс примерно меню)
Адел се втали неимоверно с помощта на Сиртуин диета, узна nie-jenite.
При нея се приема храна богата на сиртуини и помага да свалите до 3 кг седмично.
Веществото спомага образуването на ензими, които засилват метаболизма и ускоряват изгарянето на калории. Освен това има свойството да възпира различните възпалителни процеси и да предпазва клетките на тялото.
Създателите на диетата гарантират нейния успех. Най-хубавото в нея е, че не изключва, а насърчава консумацията на черен шоколад, кафе и червено вино – продукти, отричани в почти всяка диета. Ако и вие искате да отслабнете и обичате тези храни, то това е режимът за вас.
Казват, че диетата включва здравословни, нискокалорични храни и много протеинови, плодови и зелени сокове.
Подобно на всички диети, трудността на диетата Sirtfood означава, че е най-добре да се насърчава като метод за краткосрочни, по-малки загуби на тегло, а не за дългосрочна диета – затова се консултирайте с вашия лекар преди да го предприемате.
Диетата следва едно основно правило. В първите три дни от седмицата се приемат 1000 калории. Позволени са 3 смутита и едно хранене, приготвено от храните в списъка. От четвъртия до последния ден от седмицата се приемат по 1 500 калории. Основните хранения се увеличават до 2, а смутитата стават 2.
Хранителният режим е подходящ за всички, дори за хора с физически натоварена професия. Диетата е тествана върху различни групи от хора. Всеки от тях е загубил по средно 3 кг от теглото си за 7 дни.
Седмица 1: зелено смути за закуска, шепа боровинки за междинно хранене, салата от листни зеленчуци за обяд, с една ябълка, 2 ягоди, червен лук, чаша зелен чай с лимон. Зелено смути за междинно хранене. За вечеря отново зелено смутини с ягоди или къпини, чаша зелен чай с лимон.
Седмици 2 и 3: Кофичка обезмаслено кисело мляко за закуска с 50 гр мюсли и 3-4 ягоди. Междинно хранене: плодова салата с ябълка, портокал и ягоди. Обяд: печена риба, салата от листни зеленчуци, краставици и домати. Зелено смути за междинно хранене. Вечеря: печена пилешка пържола без кожа, с гарнитура от лимец и листни зеленчуци.
Прегледана: 22105
Коментарите са затворени.