Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Луна на 49: От години не съм мърдала от 50 кг., имам най-добрия режим! (Разкри го тук – подробности)

Луна „утрепа“ журито и зрителите на „Капките“ с феноменално тяло!

Мнозина й се подиграват още от участието й в Биг Брадър, но истината е, че снощи Луна разби всички. Това се случи в шоуто „Като две капки вода“, в което тя имитираше легендата Шер.

Масовото сащисване дойде не от перфектното изпълнение или сценично поведение, а от фигурата й. Защото певицата доказа, че макар и на цели 49 години, си е отгледала тяло-трепач, на което болшинството момичета и жени могат само да завиждат.

Водещите и журито на „Капките“ опулиха очи при вида на изпънатата й като струна фигура. И дори Хилда не се сдържа и я похвали: „Перфектна си!“.

Оказа се обаче, че Луна не разчита на прословутите приказки за добрия ген, нито на майсторлъка на пластичните хирурзи (чиято намеса по лицето си не отрича). Истината е, че от години тя не мърда от 50-те килограма, заради уникалния си режим на хранене.

Именно на него дължи формите си и е убедена, че както ти се грижиш за тялото си, така и то се грижи за теб – това е и нейното мото.

Луна признава, че не може да готви и изобщо не й пука дали някой ще й се смее. Тя не живее заради храната. Но, когато я консумира, набляга на строго определени продукти като салати, варива, риба, семена, много вода и много мед.

Всъщност медът е единственият й подсладител, тъй като се е отказала от всички видове десерти, сладкиши, захари, тестени изделия и газирани напитки. Тя не вкусва хляб, а още по-непосилното за мнозина е, че не вкусва и месо.

Певицата се отказала от него преди години и установила, че така се чувства едновременно по-здрава, но и по-красива.

„Храня се предимно с „духовна“ храна, както и с радостта от живота. Разберете, че е важно сами да се правим щастливи. Щастието е рецептата за всичко онова, което искаме да ни се случи“, философства любимката на Фънки.

Прегледана: 15309

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече