Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето как да премахнете хормоните и антибиотиците от пилето

В някои индустрии, пилето се помпи с антибиотици и хормони като превантивна мярка срещу всички видове заболявания.В тялото на пилето тези вредни вещества остават за дълго време, узна nie-jenite.

Няма как на пръв поглед да се определи какъв вид пиле купувате.

Но за да се предпазите, можете да използвате няколко метода, които ще помогнат за почистването на месото от пиле от всички вредни вещества.

как да изчистим пилето от антибиотици и хормони

Метод номер едно.

Пилешкият бульон е най-добре да не се използва. Такъв бульон трудно може да се нарече полезен. В най-добрия случай той просто няма да ви навреди. В противен случай вие захранвате тялото с ненужни и вредни вещества. Най-малко два пъти сварете пилето като първият бульон трябва да се изхвърли.

Метод номер две.

Препоръчително е птицата да се готви на части. В бъбреците, черния дроб, трътката и кожата основно се натрупват вредни вещества. Ето защо, тези части на пилето е по-добре да не се използват.

Метод номер три.

Най-добре е да накиснете птицата в специален разтвор преди готвене. За да направите това, вземете един литър чиста вода, няколко супени лъжици сол, както и сока от половин лимон. Пилешкото месо трябва да се накисва за около един и половина до два часа. След това разтворът трябва да се изхвърли. За най-добър ефект повторете процедурата. За разтвора може да се използва минерална вода. Това не само ще почисти месото, но и ще го направи по-мекo.

Прегледана: 4805

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече