Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Невероятно, но факт: Това се случи с бившата на Слави! (виж Мартина Огнянова днес) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Невероятно, но факт: Това се случи с бившата на Слави! (виж Мартина Огнянова днес)

Мартина Огнянова е коренно различна жена, коментират очевидци!

Четири години – толкова продължи връзката на Слави Трифонов и балерината Мартина Огнянова. Но внезапно тя реши да загърби шефското място в „Магаданс“, славата и лукса, който й осигуряваше Дългия, заради любовта към настоящата си половинка.

Преди няколко години Мартина заряза Трифонов, пленена от боксьора Коко Колев, когото дари с две деца. Какво се случи с нея от тогава до днес обаче?! Истината е, че мнозина не могат да повярват…

Знаем, че Колев и Огнянова държат на личното си пространство и избягват да се появяват пред медиите. От техни снимки в социалната мрежа обаче е видна огромната промяна на танцьорката.

Винаги стегнатата, знойна, нагласена и кръшна Мартина, по настоящем повече прилича на обикновена домакиня. Тя все по-рядко се гласи, на много фотоси лицето й изглежда повехнало и уморено, а косата е като оставена на самотек.

Дори фигурата на бившата балерина, на която генетично е заложено да бъде слаба, е доста по-отпусната от преди. Ръцете и коремчето й не са така стегнати и това едва ли е от раждането – правим сравнение с други родилки като Никол Станкулова, Гери Малкоданска, Теа Минкова, Преслава и прочие…

Промяната на Мартина е факт, който потребителите в мрежата тълкуват различно. Според едни, това се дължи на „грешката“ й да приключи със Слави, за да се превърне в поредната средностатистическа женичка.

Други обаче са на мнение, че именно настоящият вид на балерината доказва колко е щастлива с Коко и семейството им.

„Кога една жена спира да обръща особено внимание и да трепери за визията си – когато е обичана и щастлива! Всички онези, дето нон-стоп видят по фитнесите и салоните за красота, са просто нещастни кифли, целящи да хванат поредния шаран. Но за кратко…“, коментират потребителки по форумите.

Както знаем, Мартина и Коко се занимават с разпространението на козметични продукти. И макар бизнесът им да е на приливи и отливи, двамата успяват да съжителстват в хармония и разбирателство.

Прегледана: 4958

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече