Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ИСТИНАТА за лицето на Алисия! Вижте как изглежда певицата в ежедневието си (Имплант в носа, тайни бенки и бръчки)

Как изглежда фолк певицата Алисия в ежедневието си – без един тон грим, без фотошоп, без изкуствени обработки? Ако и вие сте си задавали този въпрос, ние от Nie-jenite ще ви дадем неговия отговор.

Разполагаме със снимка на изпълнителката на „Твоя тотално“, на която Алисия е напълно натурална. И въпреки че е скрила част от лицето си със слънчеви очила, истината за нея лъсва.

А именно – бившата на Валери Божинов крие доста несъвършенства от лицето си.

Така например бенките, които се виждат с просто око на снимката, са умишлено скрити и изтрити от всичките й официални видеа. В социалната мрежа певицата пък ги премахва с Фотошоп. Защо? Според нейни близки Алисия имала сериозни комплекси заради тях и буквално ги ненавиждала.

Същото се отнася и за носа й, който премина през доста процедури. Изпълнителката полага доста грижи, за да изглежда перфектен и го третира с обилно количество фон-дьо тен.

На снимката обаче е почти без грим и състоянието на носа й излиза на показ. Ясно се вижда имплантът, който й е бил сложен, за да коригират гърбицата. Изкуствената част толкова бие на очи, че в скоро време певицата може да заприлича на Майкъл Джексън.

Но това не е единственият проблем на 37-годишната звезда. Бръчките също не са я пощадили и най-много те си личат на челото, макар че Алисия редовно полага грижи за тях и ходи на процедури.

Прегледана: 15612

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече