Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Отмъщението на Мегз: Каканашева вкарва Рончев в затвора

Дизайнерката Миглена Каканашева готви отмъщение на бившия си любовник Румен Рончев, научи „Галерия“. Иззетите камиони и спонтанното обявяване на несъстоятелност на фирмите му са само началото от серия неприятности, които Мегз му е подготвила.

Наши източници разкриха, че риалити звездата разполага със скандални документи, които могат да закопаят транспортния бос и целия му бизнес.

Миналата седмица стана ясно, че частен съдебен изпълнител е конфискувал 14 полуремаркета и 7 влекача, притежание на Рончев. Междувременно, ден преди да се оттегли от бизнеса на бившия си, Мегз е обявила несъстоятелност на фирмите.

„Фирмите ми не са фалирали, нито изпаднали в несъстоятелност. Бях шокиран от това, което чух. На момента потърсих адвоката си, за да се стопира процедурата. Да, имаме кредити, но това е бизнесът. Не мога да си обясня защо Мегз е постъпила така, най-вероятно е продиктувано от някаква емоция”, заяви Рончев в медиите.

Бърза проверка на „Галерия“ в Търговския регистър показа, че за миналата година „Ню транс груп“ на Рончев има задължения в размер на 1 416 000 лева.

Сред тях са неизплатени заплати и осигуровки в размер на 15 000 лева и над половин милион дългове към банките. Документът за счетоводния баланс е подписан лично от Каканашева.

Запознати със сагата между Рончев и Мегз твърдят, че това е само началото. Преди да напусне фирмите на транспортния бос, дизайнерката изнесла ключови документи, които можели да съсипят бизнеса му.

Припомняме, че Румен Рончев е с условна присъда и всяко едно провинение може да коства свободата му. През януари 2019 бизнесменът бе арестуван заради застрахователната измама с джипа на дизайнерката и лежа близо половин година зад решетките. Това сериозно се отрази на бизнеса му. В началото на тази година Мегз се раздели с Рончев след серия от изневери от негова страна. Постъпи „благородно“, като се отказа от участието си във фирмите му, които в последствие се оказват затънали в борчове.

Прегледана: 6937

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече