Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Голямата измама на Елеонора Манчева: Какво се крие зад „съвършенството“ на 40-годишната миска! (СНИМКИ)

Елеонора Манчева ще чукне четиридесетака на 1 август!

„Съвършена“, „перфектна“, „изумителна“, „нереална“ дори… Всички тези комплименти щедро се изсипват върху главата на Елеонора Манчева. Бившата Мисис България и Мисис Вселена, както и бивша съпруга на футболиста Владо Манчев.

Има обаче една „малка“ подробност, която убягва на феновете на Ели. И тя е, че въпросните й титли датират от далечната 2007 година. От тогава до сега са изминали има-няма 13 лета, през които много вода е изтекла и много неща са се променили. С изключение на едно – самата Елеонора, която е като балсамирана.

При все, че на 1 август тази година тя ще навърши 40 години, визията й на порцеланова кукла е някак странна. И разбираемо буди съмнение у по-наблюдателните потребители в социалните мрежи.

Няма как времето да не сложи своя отпечатък върху лицето на хубавицата, чиято красота не отричаме. Проблемът е в отчаяните й напъни да запази момичешкото си излъчване и свежест, което е абсолютно невъзможно без фотошоп.

Която и от снимките на Елеонора Манчева да погледнем във Фейсбук, ще видим едно и също – лице, по което няма и помен от бръчица, петънце или сянка.

Дори кожата на шията й е по-гладка от порцелан, което говори само за едно – обилни порции филтри и „замазки“ от приложенията за разкрасяване.

Прави впечатление и че Манчева усърдно избягва папарашките снимки навън, които могат да я уловят в неизгодна за нея светлина. Когато се снима с други хора, тя отново обработва лицето си на фотосите, преди да ги публикува в мрежите.

„Това не е нормално. Така или иначе е красива жена, откъде тези комплекси?! Тя Анджелина Джоли остарява с достойнство и класа, а наша Елеонорка се прави на „дръж ми потника за ръкавите“!

„Кого заблуждава с тези снимки?! И какво ще прави като стане на 60 – ще се затвори в пещера ли“, смеят се потребителки във Фейса.

Прегледана: 25346

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече