Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Надя от Елит си замрази яйцеклетките (Любимката на Стефан Данаилов чака да срещне подходящ мъж, за да стане майка)

Надя Иванова не се е отказала от възможността да стане майка, узна Nie-jenite.

Актрисата не крие, че е замразила свои яйцеклетки, защото иска наследници, но няма мъж до себе си в момента.

Много жени са в моето положение-искат да имат дете и не са физически увредени, но не намират партньор„, призна брюнетката в интервю и призова българките да не се страхуват от подобна медицинска новост.

надя от елит

„Реалността е такава, приоритетите ни са изместени и за добро или лошо вече сами можем да определяме кога и дали да станем родители.

Колкото верен този факт е и толкова илюзорен, защото не трябва да се отлага до безкрайност Медицината е напреднала, но лекарите не са богове. Те могат да ни помогнат да решим много от проблемите си, но не могат да са в помощ, ако ние не мислим за собственото си здраве и бъдеще.

На всички жени и момичета ще кажа- планирайте разумно, инвестирайте в бъдещето си и най- вече не отлагайте твърде дълго! Замразяването на яйцеклетки е безболезнена, щадяща, разумна и достъпна процедура, която може да е решение на повече проблеми от колкото предполагате“, добавя с ентусиазъм и нескрито вълнение още красавицата.

Която крие огромна драма в живота си. Един от мъжете в него – Йоло, умира буквално в ръцете й без да е навършил 40. След тежка катастрофа лекарите му забраняват да вдига тежко, но той не се съобразява и продължава да тренира упорито във фитнеса.

От тежестите развил тромбоза и в последствие емболия. Една нощ се събудил от болки в крака, задушавал се. Надя повикала линейка, но докато лекарите пристигнат, той издъхнал в ръцете й, пише Минаха години.

Прегледана: 5774

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече