Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Какво се случва в спалнята на Наталия Кобилкина и Такис Дретакис?! (защо „тигрицата“ повехна)

Наталия Кобилкина от години се превъзнася за чудесата от секса, пиар ли е това?!

Какво се случва в спалнята на най-известната сексоложка у нас – Наталия Кобилкина и гръцкия й съпруг Такис Дретакис?! Напоследък все повече потребителки в мрежата си задават този въпрос. А причината е визията на рускинята, която някак не съответства на 36-годишната й възраст.

От години Кобилкина не спира да повтаря едно и също като мантра. А именно как редовният, здрав и пълноценен секс прави чудеса с жените. Разкрасява ги, подмладява ги, изпълва ги с енергия и живот…

Е да, но това, което се вижда от снимките на Наталия във Фейсбук, е нещо доста по-различно. Съпругата на Такис Дретакис изглежда много по-зряла от годините си. Състаряването при нея е в областта на лицето, но най-вече кожата на шията и деколтето, които са видимо отпуснати.

А и като цяло Наталия Кобилкина е твърде далеч от момичешкото излъчване на една Венета Райкова например, която е на 45 години. С цели 9 по-голяма от рускинята.

Явно самата сексоложка все по-силно усеща процеса на стареене и се е изплашила. Доказателство за това е фактът, че от няколко седмици насам тя започна усилено да ползва програмите за подмладяване и разкрасяване в приложението Face App. А разликата с реалната й визия е зашеметяваща.

Затова и нейни последователки се чудят дали, аджеба, семейният и любовен живот с Такис Дретакис още са песен… Или всичко е основно с цел пиар и осигуряване на лапнишарани за скъпите им курсове и семинари.

Както знаем, наскоро съпругът на Наталия се включи като лектор в един от тези курсове. Като двамата с благоверната му надълго и нашироко разясняват на „будалите“ какви са тайните, правилата и ритуалите за перфектна връзка.

Разбира се, срещу съответното заплащане, което далеч не е по джоба на средностатистическия българин. Но, както се казва, не е луд, този, който яде баницата, а този, който му я дава…

Прегледана: 12066

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече