Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Мисис България Роксана Кирилова с отличие от „Бизнес дама на годината” - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мисис България Роксана Кирилова с отличие от „Бизнес дама на годината”

Мисис България Роксана Кирилова стана  носителка на отличието  „Благотворителност” в категория Застраховане”. Тя получи наградата по време на 25-ото издание на конкурса „Бизнес дама на годината”, който се проведе снощи под патронажа на министъра на туризма Николина Ангелкова. За ослепителната визия на Роксана се бе погрижил дизайнера Стоян Радичев.

„За мен е изключителна чест да  получа това отличие. То означава, че моите усилилия, както в професионалното ми развитие, така и в благотворителните кампании, в които участвам, са забелязани. В мъжкия свят на бизнес  е важно хората да разберат, че не красотата ще спаси света, а жената, която вярва в собствените си сили и професионализъм. Тази, която инвестира в себе си, развива се и не на последно място притежава добро и състрадателно сърце”, споделя “Бизнес дама на годината” Роксана Кирилова.

Тя развива успешен бизнес в сферата на застраховането, има 3 висши образования, чудесен 8-годишен син. Работи в ЗАД “Асет Иншурънс”- динамична, модерна и  бързо развиваща се застрахователна компания у нас. Самата тя изразява именно това и казва, че е намерила своето място за развитие. В компанията е от първият ден на създаването й от преди 5 години. Приема работата си, като свое дете – “Нещо в което трябва да инвестираш, за да се развива!”.

Участва в много благотворителни каузи, сред които: Фондация ”Мечта за дете”, операция “Плюшено мече” – за всички деца, които растат в домове, далеч от майчина любов и за дечица в неравностойно положение; Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта – чиято цел е да разпространява принципите на хуманност и благородство чрез различни благотворителни кампании; “Да помогнем на Алекс да ходи”, Каузата на сдружение ”Вярвам в теб” срещу домашното насилието над жени и на работното  място и международната благотворителна кампания #OneVoice, която също е свързана с тази кауза.

„Благотворителността  не е влагане на пари, а помощ за нуждаещите се под всякаква форма. Важна е благотворителността като такава, а не нейният обект”, казва Роксана.

Член е на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”, а през  април 2019-а печели и  “Business & Fashion woman” 2018 на Business&Fashion Awards.

Роксана Кирилова обича да цитира мисълта на Олаф Стейпълдън, която е превърнала в свое кредо:

„През цялата кариера на човек,  интелигентността и благотворителността са най-отличителните и най-ценните придобивки на човека”.

Прегледана: 3520

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече