Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Камелия смъкна 20 години с фотошоп! Кого заблуждава 50-годишната певица?! (СНИМКИ по-долу) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Камелия смъкна 20 години с фотошоп! Кого заблуждава 50-годишната певица?! (СНИМКИ по-долу)

Уоу! Това фолк певицата Камелия ли е!? Дори най-върлите й фенове не успяха да познаят своя идол и предположиха, че кадрите са заснети през 90-те години на миналия век – тогава, когато фурията все още нямаше 30-години.

Днес 49-годишната изпълнителка на „Луда по тебе“ със сигурност не изглежда като на снимките. Фотошопът – най-добрият приятел на фолк певиците – обаче върши чудеса. В случая Камелия малко се е престарала и вместо да постигне естетика, тя си навлече подигравки.

„Ками, кого заблуждаваш?! Знаем, че не изглеждаш така“, „Какво лошо и срамно има да се снимаш в естествения си вид без фотошоп и филъри?!“, питат разочаровани фенове.

На обработените снимки Камелия в действителност прилича на порцеланова кукла, с безупречно гладка кожа и перфектни крака, на които дори са изтрити коленете – за да е съвършенството пълно.

Въпреки че фотосесията е разголена и провокативна, тя не се хареса на почитателите й, които я харесват най-вече заради нейната естественост и липсата на естетични намеси.

Прегледана: 28544

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече