Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

В чужда кожа: Светлана Гущерова „погреба“ себе си! (трансформацията е плашеща – СНИМКИ)

След още няколко лицеви интервенции плеймейтката спокойно може да кандидатства за Гинес!

Светлана Василева умря, да живее Светлана Гущерова! Това перифразиране на прочутата френска формулировка „Кралят е мъртъв, да живее кралят“ ни идва на ум всеки път, когато съпругата на Християн Гущеров публикува своя нова снимка в социалните мрежи.

Коренната промяна на 32-годишната плеймейтка е видима и от самолет. Затова без колебание можем да я коронясаме като „кралицата на пластичните операции“ у нас.

Манията по разкрасяване с помощта на филъри, ботокс, операции и различни видове интервенции е на мода при почти всички родни ВИП-красавици.

Но докато повечето от тях малко или много още напомнят на истинското си Аз, то Светлето е неузнаваема. Тя не само няма нищо общо с ученичката от Търговище, която ни се усмихва на две от снимките, но е тотално различна и от т.нар. Гонзовица, както я бяха кръстили навремето.

Не е необходимо да си експерт от рода на д-р Денкова, за да схванеш, че за подобна трансформация са нужни редица интервенции и торба с пари.

Потребители в мрежата не спират да се чудят откъде Светлана си е набавила последните, след като няма нито един ден трудов стаж.

„Ясно е, че сега Гущеров я глези като принцеса и плаща за всичките й прищевки и комплекси по визията. Но как си е платила ранните операции, за да се превърне от гъсеница в пеперуда и да омае богатия си бъдещ съпруг?!“, недоумяват момичета по форумите.

Друг е въпросът доколко лицето й в момента може да се определи като критерий за красота. На повечето от снимките Светлана Гущерова изглежда буквално пластмасова, без мимика и чар.

Прави впечатление, че носът й е изпилен почти до крайност, под него се мъдри огромна (за размерите на лицето) уста, а скулите й направо „бодат очите“.

Филтрите на фотошопа са единственото, което на моменти придава на лицето й фалшив кукленски вид. Ако продължава с тези темпове обаче, Гущерова рискува да заприлича на Донатела Версаче още преди да чукне четиридесетака.

Прегледана: 16574

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече