Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
ЧЕРНА ВЕСТ: Ракът уби Бистра Бошнакова - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ЧЕРНА ВЕСТ: Ракът уби Бистра Бошнакова

Фотожурналистът оставя 7-годишно момиченце

Черна вест – след дълго боледуване ракът учи 50-годишната фотографката Бистра Бошнакова-Парсънс, съобщиха от БТА, където тя работи дълги години.

„Мир на душата й!“, написаха нейните бивши колеги.

През декември близките на една от най-известните фоторепортерки у нас съобщиха, че тя страда от тежко онкологично заболяване в напреднал стадиш и има нужда от помощ.

„Приятели, Бистра e едно прекрасно момиче, което се нуждае от подкрепа. Тя има силата и куража да се пребори, оттам нататък сме ние. И трябва да се случи сега!“, призоваха те и публикуваха банкова сметка за събиране на средства.

На 30 декември самата тя написа в профила си във фейсбук:

„Скъпи, верни приятели,

Пиша, за да ви благодаря. Благодаря ви, че дарихте средства и вложихте сърцата си в кампанията, която моята скъпа Златна организира! Искам да ви съобщя, че се събра една сериозна сума. Тя би могла да помогне за лечението ми, което, както знаете, ще продължи по-дълго, поради грешно поставената в началото диагноза.

Благодаря ви за прекрасния коледен подарък! Нека добрините, които сторихте за мен, се върнат при вас хиляди пъти!

Пожелавам на всички вас една незабравима 2020-та, пълна с радост, удовлетворение и обич! А здравето… да ви стиска за ръката и да не ви пуска! „

За съжаление, болестта надви лъчезарната фотографка, която е майка на 7-годишно момиченце.

Прегледана: 6803

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече