Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Какво се случи с Вихра Петрова: Бившата на Иван Христов се състари за месеци! (СНИМКИ)

Вихра Петрова повехна неочаквано, а е още сравнително млада, видя Nie-jenite.bg

Какво се случи с бившата съпруга на продуцента Иван Христов – Вихра Петрова? Това се питат потребители в социалната мрежа, видели последните снимки на екс водещата.

Силно впечатление прави лицето на 43-годишната дама, което е доста повехнало и състарено за възрастта й. Петрова е все още млада, а доскоро се водеше ако не за първа красавица, то поне за хубавка, свежа и дори с детски чар.

Към днешна дата обаче Вихра има сериозни проблеми с отпускането на овала на лицето и се нуждае от спешни лифтинг процедури. Особено в долната част към брадичката и бузите, където положението е видимо зле.

Загубата на плътност и обем при нея са по-проблемни от бръчките, които все още не са толкова многобройни и дълбоки. Загрижени потребителки побързаха да й препоръчат интервенции с филъри и скъпи козметики за подобряване състоянието на кожата.

Други обаче навлизат по-дълбоко в проблема и се чудят дали пък състаряването на бившата „Отчаяна съпруга“ не се дължи на липсата на любов в живота й.

Припомняме, че Вихра не е имала сериозна връзка след развода с Иван Христов, от който вече минаха доста години. За разлика от нея, продуцентът се радва на хармонично и стабилно семейство с Ирина Тенчева и четирите им деца – едно от които и Ава, дъщеря му от Вихра.

Петрова преживя изключително тежко изневярата и раздялата с Иван, които я сломиха. Тя дори написа и книга със съвети за прясно разведени и самотни жени. Но явно нищо от това, което прави, не може да замени чувството да бъде обичана и да има мъж до себе си.

Дали страхът от поредно предателство и провал й пречи да се отдаде на някого отново, това си знае само тя.

Прегледана: 36281
1 Коментар
  1. Нина Колева казва

    Че,какво и е на жената…?!..Нормално си изглежда…Вие,да не би да сте синоним на красота,моля…

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече