Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Как да изглеждаме като на 30? (Вижте тайните за красота на д-р Денкова)

Доктор Радина Денкова е сред най-известните дерматолози у нас. Наскоро тя впечатли и зрителите в Черешката на тортата, видя nie-jenite.

На 50+ тя изглежда като на 30+, благодарение на малките си тайни, с които винаги е във форма.

доктор радина денкова

След като навършила 50 и усетила как тялото й се променя, Радина се взела в ръце и започнала да тренира рано сутрин 3 пъти седмични с персонален треньор, а един път йога заради ставите. От време на време тича по половин час. Режимът й е един и същ всеки ден.

Свалила 10 кг, променила си навиците на хранене. Сутрин едно варено яйце, на обяд салата и малко козе сирене и цял ден топла вода. Вечер много внимава с какво се храни. Отпуска се само когато пътува, за да опита местната кухня.

От години има периоди, в които гладува и е само на чай и плодове. Гладуването изчиствало тена на кожата й. Ефект от новия си режим видяла само след месец. Спрели да я болят ставите, почувствала се пълна с енергия.

„Това трябва да е начин на живот, а не само тренд за пред хората“, категорична е тя. Доктор Денкова не крие, че най-големите врагове на кожата са слънцето и цигарите.

„Онези, които злоупотребяват със слънцето, изглеждат с 5-10 години по-стари“, категорична е тя. А една жена да пуши и да ходи на солариум е безумие.

Прегледана: 12161

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече