Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мария Силвестър на крачка от диабет (Водещата на строга диета, радва се на младото си гадже)

Мария Силвестър има два повода да празнува в края на февруари, узна nie-jenite.

На 20 февруари тя става на 43 години, а ден преди това предаването, което води – „Бригада Нов дом“, се завръща в ефира за своя пети сезон.

мария силвестър

Тези важни дати тя ще отпразнува с двамата мъже в живота си – сина си и новия си приятел.

Телевизионерката от година е обвързана с младок, за когото доста време мълчеше. Техни приятели обаче издадоха, че тайнственият й любим е Михаил Пенев и е роден през 1994 година. Той е с цели 17 лета по-млад от водещата, но едва ли само драстичната разлика във възрастта бе причина тя да го крие толкова дълго.

Според негови познати иначе здравият и силен младеж няма един работен ден зад гърба си, но си живее добре с парите от наследството на баща си.

Много татуираният мачо обича пътуванията и лъскавите коли и има брат, който учи във Великобритания. Самият той също е живял известно време в Лондон. Негови познати твърдят, че е имал бурна младост и доста вземане-даване с полицията за шофиране без книжка, употреба на забранени вещества, използване на чужди лични документи. Днес обаче Пенев се е кротнал.

Въпреки романтичните успехи, напоследък на Мария не й е лесно в личен план. Провокирана от статиите, че е качила 20 кг и изглежда подута, тя обясни причината. Водещата, която много рядко разкрива подробности за личния си живот, страда от инсулинова резистентност.

Става дума за патологично състояние, при което клетките не реагират нормално на хормона инсулин. Заради това състояние Мария може да заболее от диабет тип 2 и по тази причина спазва строга диета. При нея бялата захар и брашно са абсолютно забранени, а брюнетката признава, че пиенето на кафе при тези ограничения вече не е същото.

Прегледана: 5789

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече