Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Майката на Натали Трифонова цъфти с мъж, по-млад от дъщеря й


Натали Трифонова винаги се е гордяла с красивата си майка Ванина, която вече е на 50 години, но изглежда като нейна сестра. „Нашата връзка е по-скоро приятелска. Споделяме си всичко”, твърди дългокраката блондинка. Тя изцяло подкрепя родителката си в личните й решения, дори и във връзката и със смущаващо по-млад мъж. Отскоро чаровната зъболекарка излиза със смугъл красавец, набор на щерка й, че дори и по-млад от нея, и не крие любовта си.

„Страстта ти трябва да гори по-силно от страховете ти”, казва Ванина по адрес на новото си гадже. В началото тя била доста притеснена заради сериозната разлика във възрастта, но Натали я окуражила да следва чувствата си. Щом получила одобрението на дъщеря си, усмихнатата дама се впуснала в любовна авантюра с младока.
След развода си зъболекарката не вярвала, че отново ще открие щастието с друг мъж, ала ето че съдбата я опровергала. „Всички много ви се радваме!”, коментират приятелки на Ванина в социалната мрежа.

Очевидно близките й я подкрепят и сега тя свободно се отдава на новата си връзка, въпреки първоначалните скрупули.
Майката на Натали се разделила с бившия си съпруг, когато синоптичката била едва 10-годишна. Той заминал за чужбина по работа и почти не общувал с детето си. Наскоро обаче затоплили отношенията си, понеже му се родил син и блондинката много държала да се запознае с невръстния си брат. С бебето Теодор имат цели 28 години разлика във възрастта, но красавицата се надявала някой ден да намеря допирни точки и да останат близки.


Неотдавна Трифонова публикува ретро снимка на родителите си в социалната мрежа и умили голяма част от феновете си.
От кадъра си пролича, че Натали е наследила хубавите черти и на майка си, и на баща си. „Истината е, че съм по-близка с мама, но напоследък поднових общуването с баща ми. Раждането на брат ми ни сближи”, споделила синоптичката пред колеги.
50-годишната Ванина родила щерка си много млада и бързо се разделила с тогавашния си съпруг, защото бракът им се изчерпал. След развода г-н Трифонов започнал работа извън България и рядко виждал дъщеря си. Майката на блондинката я отгледала сама и макар че срещала трудности, не се предала в стремежа да й даде най-доброто. Тя се преместила от Велико Търново в София, за да практикува професията си на зъболекар и да запише дъщеря си в елитна гимназия. Отворила собствен кабинет, а малката Натали се изучила в столично школо.  


Синоптичката неведнъж се замисляла за момента, в който самата тя ще стане майка. Много й се искало да забременее, но приятелят й Доан Хасан още се ослушвал и не предприемал никакви стъпки по този въпрос. Трифонова чакала и годежен пръстен, ала гаджето й така й не й предложило брак досега. „Мечтая си за семейство, за деца. Чувствам се готова за това”, споделяла е Натали. Покрай малкото си братче Теодор съвсем се размечтала за бебета, ала според запознати Доан Хасан не се чувствал готов да бъде баща.


Напоследък усилено се говори, че двамата може и да са разделени, тъй като Натали отдавна не е пускала общи снимки в социалната мрежа. Хубавицата редовно се щрака с приятелки, но от мъжа й няма и следа. Двамата се знаят от ученици и през годините многократно са се събирали и разделяли, та нищо чудно сега отново да са си дали почивка.

Прегледана: 20051

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече