Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Майката на Натали Трифонова цъфти с мъж, по-млад от дъщеря й

0


Натали Трифонова винаги се е гордяла с красивата си майка Ванина, която вече е на 50 години, но изглежда като нейна сестра. „Нашата връзка е по-скоро приятелска. Споделяме си всичко”, твърди дългокраката блондинка. Тя изцяло подкрепя родителката си в личните й решения, дори и във връзката и със смущаващо по-млад мъж. Отскоро чаровната зъболекарка излиза със смугъл красавец, набор на щерка й, че дори и по-млад от нея, и не крие любовта си.

„Страстта ти трябва да гори по-силно от страховете ти”, казва Ванина по адрес на новото си гадже. В началото тя била доста притеснена заради сериозната разлика във възрастта, но Натали я окуражила да следва чувствата си. Щом получила одобрението на дъщеря си, усмихнатата дама се впуснала в любовна авантюра с младока.
След развода си зъболекарката не вярвала, че отново ще открие щастието с друг мъж, ала ето че съдбата я опровергала. „Всички много ви се радваме!”, коментират приятелки на Ванина в социалната мрежа.

Очевидно близките й я подкрепят и сега тя свободно се отдава на новата си връзка, въпреки първоначалните скрупули.
Майката на Натали се разделила с бившия си съпруг, когато синоптичката била едва 10-годишна. Той заминал за чужбина по работа и почти не общувал с детето си. Наскоро обаче затоплили отношенията си, понеже му се родил син и блондинката много държала да се запознае с невръстния си брат. С бебето Теодор имат цели 28 години разлика във възрастта, но красавицата се надявала някой ден да намеря допирни точки и да останат близки.


Неотдавна Трифонова публикува ретро снимка на родителите си в социалната мрежа и умили голяма част от феновете си.
От кадъра си пролича, че Натали е наследила хубавите черти и на майка си, и на баща си. „Истината е, че съм по-близка с мама, но напоследък поднових общуването с баща ми. Раждането на брат ми ни сближи”, споделила синоптичката пред колеги.
50-годишната Ванина родила щерка си много млада и бързо се разделила с тогавашния си съпруг, защото бракът им се изчерпал. След развода г-н Трифонов започнал работа извън България и рядко виждал дъщеря си. Майката на блондинката я отгледала сама и макар че срещала трудности, не се предала в стремежа да й даде най-доброто. Тя се преместила от Велико Търново в София, за да практикува професията си на зъболекар и да запише дъщеря си в елитна гимназия. Отворила собствен кабинет, а малката Натали се изучила в столично школо.  


Синоптичката неведнъж се замисляла за момента, в който самата тя ще стане майка. Много й се искало да забременее, но приятелят й Доан Хасан още се ослушвал и не предприемал никакви стъпки по този въпрос. Трифонова чакала и годежен пръстен, ала гаджето й така й не й предложило брак досега. „Мечтая си за семейство, за деца. Чувствам се готова за това”, споделяла е Натали. Покрай малкото си братче Теодор съвсем се размечтала за бебета, ала според запознати Доан Хасан не се чувствал готов да бъде баща.


Напоследък усилено се говори, че двамата може и да са разделени, тъй като Натали отдавна не е пускала общи снимки в социалната мрежа. Хубавицата редовно се щрака с приятелки, но от мъжа й няма и следа. Двамата се знаят от ученици и през годините многократно са се събирали и разделяли, та нищо чудно сега отново да са си дали почивка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече