Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ексклузивно! Людмила Филипова : Васил Божков ми беше……

0

Людмила Филипова, внучката на соцпремиера Гриша Филипов, проговори за слуховете, че е била любовница на Васил Божков, узна Nie-jenite.

Повод за тях е фактът, че в първата й книга „Анатомия на илюзиите“ прототип на героя й Борис Буков е именно Божков. Филипова сподели, че действително черти от Божков са обрисувани в героя й.

людмила филипова

Людмила е работила 7 месеца в компанията на бизнесмен, където се е занимавала с документацията. Това се е случило през 2001 година.

Лично Божков я поканил няколко пъти да започне работа при него, тъй като се впечатлил от професионалната й автобиография. Филипова е категорична, че отношенията им винаги са били единствено и само професионално и дори след напускането й, той коректно й изплатил две заплати напред.

След това са се засичали няколко пъти в софийски заведения и са се поздравявали учтиво. „Той е изключително умен човек, но отношенията ни са били само професионални“, категорична е внучката на соц величието.

И добавя: „Абсолютно безпочвени са слуховете, че съм била негова любовница! Той ми беше само шеф. Не мога да бъда нечия любовница!“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече