Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ексклузивно! Людмила Филипова : Васил Божков ми беше……

Людмила Филипова, внучката на соцпремиера Гриша Филипов, проговори за слуховете, че е била любовница на Васил Божков, узна Nie-jenite.

Повод за тях е фактът, че в първата й книга „Анатомия на илюзиите“ прототип на героя й Борис Буков е именно Божков. Филипова сподели, че действително черти от Божков са обрисувани в героя й.

людмила филипова

Людмила е работила 7 месеца в компанията на бизнесмен, където се е занимавала с документацията. Това се е случило през 2001 година.

Лично Божков я поканил няколко пъти да започне работа при него, тъй като се впечатлил от професионалната й автобиография. Филипова е категорична, че отношенията им винаги са били единствено и само професионално и дори след напускането й, той коректно й изплатил две заплати напред.

След това са се засичали няколко пъти в софийски заведения и са се поздравявали учтиво. „Той е изключително умен човек, но отношенията ни са били само професионални“, категорична е внучката на соц величието.

И добавя: „Абсолютно безпочвени са слуховете, че съм била негова любовница! Той ми беше само шеф. Не мога да бъда нечия любовница!“.

Прегледана: 11549

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече