Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Спазвайте тези правила, за да имате късмет през високосната 2020

Според източния Фън Шуй всяка високосна година е опасна. Особено опасно е във финансовия сектор. Ето защо експертите съветват да се спазват петте парични правила, които ще ви помогнат да имате успех през следващите месеци, узна nie-jenite.

Във високосните години финансовите сътресения често се превръщат в норма. За да ги избегнете, следвайте тези няколко прости съвета:

високосна година

Не променяйте работата си и не рискувайте.

Промяната на работата и средата може да предизвика увеличаване на неуспехите. Във високосна година се случват много необичайни и непредвидени неща. Не провокирайте появата на нови проблеми.

Пестете повече пари

През високосна година експертите препоръчват да съхранявате пари в брой. В такива периоди много често има неизправности в електронните портфейли, грешки в паричните преводи.

Внимавайте за числото 4

Във Фън Шуй и в източната култура като цяло числото 4 е в съгласие с думата „смърт“. Опитайте се да го споменавате възможно най-малко и също така избягвайте да се срещате с него за пореден път. Ако трябва да се срещнете с партньор или клиент, по-добре е да не седите на четвъртата маса и т.н.

Най-благоприятното число за паричните въпроси е Осем. Именно това число трябва да се следва навсякъде през високосна година. Колкото повече го срещаш, толкова по-добре.

Прегледана: 2830

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече