Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Потрес! Моделка наблъска 6600 кубика силикон в бюста си! (Брутални снимки)

Американска моделка от щата Мичиган си увеличи бюста до невероятния размер ZZ, за да заприлича на Джесика Рабит – героинята анимационния филм за заека Роджър, видя nie-jenite.

42-годишната Фокси Менажери си направила първата пластична операция преди 6 години, след като се развела. Тя вече е напомпала 6600 кубика силикон в бюста си и се стреми да ги увеличи до 7000. По този начин Фокси иска да се сдобие с идеалната според нея фигура на пясъчен часовник.

фокси менажери

„Виждам как ставам нов човек, операциите ме правят толкова щастлива!“, категорична е тя. Фокси все пак признава, че макар огромната гръд да й харесва много, тя й причинява дискомфорт в ежедневието.

„Разстройвам се, когато не успявам да правя съвсем обичайни неща заради големия си бюст. Например – да готвя на предния газов котлон. Когато се обувам, трябва да си вдигна крака настрани, защото просто не мога да се наведа. Освен това често падам, когато слизам по стълбите. Затова винаги се държа за перилата“.

Според Менажери пластичните й операции са повлияли положително на самочувствието й. Фокси не крие, че на публични места околните проявяват към нея повишен интерес.

„Не ми пречи, стига да не престъпят границата и да не започнат да се държат грубо“, разкрива тя.

И макар някои членове на семейството й да не одобряват твърде многото й корекции, тя смята през май да си увеличи и задните части.

Прегледана: 5674

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече