Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ало, Бойко: Вдовица в Пловдив живее с 5 лв. на седмица!

Баба Елена от Пловдив оцелява някак с 5 лева на седмица! Потресаваща история разказа Васил Кръстев, който успял да поговори с вдовицата пред местен хипермаркет.

Дано ужасът стигне до очите и ушите на премиера Бойко Борисов, който продължава упорито да твърди, че животът в България е приказка.

Васил срещнал баба Елена пред местен хипермаркет

Вижте сърцераздирателната история на една българка:

На излизане от Кауфланд Тракия в гъчкънака на входа ми привлече вниманието една бабичка, която на пръв поглед уж чака някого. Мачкаше и разгъваше една салфетчица в ръчичките си зад машината за кафе.

Попитах я дали чака някого и има нужда от нещо, тя ме погледна в очите и с сълзи на очи ми каза, че всичко е наред. Тогава с много молби изтръгнах историята й. Това е баба Елена от Смолян, дългогодишен жител на Пловдив, работила като счетоводител и живяла по голямата си част от живота в отсрещния блок.

Баба Елена е вдовица , преди 4 месеца са я ограбили и оставили без почти никакви притежания. На фона на мизерната пенсийка и идващата зима, баба Елена се е принудила да изтегли заем от 4000 лв. с който да обзаведе отчасти изгубеното.

Месечната вноска и е 70% от пенсията. Затова баба Елена кара с по 5 ЛЕВА НА СЕДМИЦА и от срам да помоли за помощ, стои на топло в магазина до входа, защото паричките и не стигат за сметки.

Вреждайте се в очите на хората, те никога не лъжат, каквито и действия да изпълняват те в забързаното ви ежедневие.

И ако срещнете баба Елена до входа на Кауфланд , помогнете и с каквото можете, тя от срам няма да помоли никого за нищо, даже настоя да ми подари някаква руска играчка от детството й другия път, когато ме срещне.

Прегледана: 5238

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече