Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

5 признака, по която се познава истинската дама! Маникюрът е задължителен, обувките винаги са чисти до блясък

Много жени се грижат за себе си, но далеч не всички от тях изглеждат поддържани и изтъчнени. Ето 5 признака, по които можете да разпознаете истинската дама сред тълпата от жени.

• Истинската дама държи фон дьо тенът на лицето й да не се забелязва. В ХХI век жените не винаги се грижат за това тоналното средство, което използват, да не се забелязва на лицето й, но именно тази грижа е един от признаците на красивата, поддържана дама.
• Маникюрът е задължителен. Това без изключение включва добре поддържани ръце и маникюр, който да не „крещи”, че жената е обърнала внимание и на този детайл. Това може да бъде добре оформени нокти и безцветен лак, главното е ръцете да са добре обгрижени.
• Педикюрът не трябва да остава само за лятото. Истинската дама се грижи за добрия външен вид на краката си през цялата година. Задължително кожата на краката е добре хидратирана, няма гъбички по ноктите, а ноктите са красиво оформени, независимо дали са покрити с лак.
• Епилация на всички части през цялата година. Няма причина, поради която другите хора трябва да гледат космите по вашето тяло. Дори ако това е лекар. Затова осигурете си епилация на всички части на тялото.
• Винаги чисти обувки. Не е важно какви обувки носи жената. Това могат да бъдат на тънък ток или пък спортни маратонки, които са модерни сега. Истинската дама винаги има в чантата си влажни салфетки, с които да почисти обувките си до блясък, ако те се замърсят. И никога токчетата й се на олющени!

Прегледана: 4366

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече