Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Истинско чудо! Отслабнете с помощта само на чаша вода! (Вижте уникалния метод) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Истинско чудо! Отслабнете с помощта само на чаша вода! (Вижте уникалния метод)

Японците открай време се славят със стройните си фигури. И младолика визия. От Nie-jenite узнахме една от тайните им за слаба фигура.

Това определено е най-лесният начин за отслабване. Японски учени са открили, че, ако пиете водата по определен начин, може да се отървете от излишните мазнини.

лесно отслабване с чаша вода

Как се спазва този режим?

На първо място, щом станете сутрин от леглото, то веднага трябва да изпиете чаша обикновена вода и след това да измиете зъбите си. Течността, приета на празен стомах, извежда токсините от тялото ви и стимулира работата на метаболизма и червата. 

Препоръчва се да закусите след 45 минути. Водата, която вече сте изпили, ще намали чувството ви за глад и ще ядете много по-малка порция. 

След успешната закуска трябва да се въздържате от приемането на каквато и да е храна за около 2 часа. През деня, преди да решите да ядете, е препоръчително да пиете около 200 мл. вода.

Старайте се да се храните балансирано и да се движите повече. По този начин за около месец, нивото на захарта ви ще се нормализира, киселините ще изчезнат, а излишните килограми постепенно ще се стопят.

Прегледана: 4942

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече