Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мисия „Красиви крака“ за лятото – ето как

Лятото наближава, а с него и доста по-оскъдните рокли, поли и панталонки, узна nie-jenite.

И съвсем естествено, много би ни се искало краката ни да бяха по-стегнати, с по-гладка кожа, по-оформени. Имате нужда от две-три седмици и малко време, за да постигнете този ефект, ако следвате следните няколко стъпки:

1. Упражнявайте се

За стегнати бедра и стройни и оформени прасци, няма как без упражнения. Тренировки като йога и пилатес са много подходящ начин да изваете краката и да им придадете по-издължен вид. Правете ги редовно по 2-3 пъти седмично и резултатите няма да закъснеят. 

Не си позволявайте да се обездвижвате

Когато стоите дълго време в една поза, краката отичат, което усещаме особено неприятно в горещините. Затова не стойте дълго време прави или седнали в една поза и се постарайте да не държите краката си кръстосани, тъй като това влошава циркулацията на кръвта.

красиви крака

Смесвайте боди лосиона с автобронзант

Малко тен права краката ни оптически по-слаби и подчертава оформените мускули. Бронзиращият лосион ни идва на помощ – но ви съветваме да го смесите с малко от лосиона си за тяло, преди да го нанесете. Така резултатът е по-естествен, а кожата потъмнява по-плавно ден след ден и намалява рискът да се бронзирате на петна.

Хайлайтвайте

Блестящата в златно кожа на тялото е тенденция, която тази пролет наложи Риана. Не че и преди това не сме нанасяли олио с блестящи частици, за да придадем гладкост и сияние на кожата. Можете да го направите и сега, а можете наистина да пробвате с хайлайтър. Вземете по-широка четка и нанесете продукта по дължината на предната част на крака. Не покривайте целите крака – целта не е да светнат като меча на Хан Соло, а да подчертаете най-изпъкналата част.


Прегледана: 3084

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече