Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

СМЯХ! Цеца Величкович е терорист за САЩ

Жената на Аркан има забрана за влизане в Щатите от 2003 г.

Смях в залата – сръбската чалга звезда Цеца Величкович – Ражнятович продължава да бъде в списъка със забрана за влизане на територията на САЩ. Тя e в сила от 2003 г. и реално я слага в категорията „терористи”.

Турбо фолк звездата бе арестувана през пролетта на 2003 година веднага след убийството на бившия сръбски премиер Зоран Джинджич.

Силиконовата спевачка бе женена за ръководителя на паравоенните сръбски формирования „Тигри“ Желко Ражнятович-Аркан. Преди да се ожени за него Цеца се трудила в публичен дом в скандинавска страна.

В списъка със забрана за влизане в САЩ има множество бивши военни и полицейски служители от Сърбия, включително и търговци на оръжие. В посолството на САЩ в Белград тя е под номер 410. В тази графа има лица, които са определени като „терористи и терористични организации“.

В края на миналата година проправителствените медии в Белград съобщиха, че Цеца Величкович „е отпаднала“ от списъка, но тази информация не бе потвърдена от американската дипломатическа мисия, съобщава белградското издание „Ало“.

Прегледана: 3030

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече