Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Красиви и плътни устни само с помощта на грим (Вижте как да го постигнете)

Всяка жена мечтае за сочни и добре оформени устни. Хубавото е, че това може да се постигне и с помощта на няколко трика за гримиране, не само с пластики, узна nie-jenite.

Овлажняване

Изсъхналите устни се белят, нацепват и даже губят своето ясно очертание.Обичайното червило не е в състояние да ги подхрани и хидратира.
Затова сутрин и вечер нанасяйте на устните си овлажняващ балсам. Не ги оставяйте да изпръхнат!

Защита

От слънцето, даже неактивно, нежната кожа на устата страда: засъхва, нацепва, застарява и набръчква. Затова, когато излизате навън винаги си слагаите червило, блясък или обезателно намазвай устните си със защитен крем, който филтрира вредните слънчеви излъчвания

Елиминиране на мъртвите клетки

Вятъра, слънцето или студа са направили кожата на твоята уста да изглежда като на змийска? Трябва да вземете решителни мерки.

Тънката кожа на твоята уста се нуждае от ежедневно почистване на мъртвите кожички, веднъж в седмицата правете пилинг. Може да прибегнете и до изпитаните бабешки методи.

Масажирайте няколко минути устните с мед или нанеси върху тях немного балсам или мед и след това изтъркайте ги с мека четка за зъби, за да активизирате кръвообращението. Ще отстраните нежеланите кожички и ще ги омекотите.

Контур

Сигурно ви се е случвало да излезете от вкъщи с отлично нанесено червило, а след половин час, откривате, че то се разтекло и размазало.
За да не ви се случи подобно нещо, с помощта на клечка с памук нанесете коректор или тонален крем около устата и разнеси с пръст по нея, но не върху цялата уста. След това можете да сложите молива и червилото. Така цветът на молива ще се слива с естествения оттенък на твоите уста, а не с червилото.
Контура очертавайте от центъра към края, като очертаете първо сърцевината на устните си.

красиви устни без хиалурон

Блясък

Блясъкът за уста, по-начало е лепкав и мазен, създава доста неудобства на дамите с дълги коси. Той привлича косите, като магнит, контура се нарушава, и макиажа моментално се разваля. Ако вие използвате прозрачен блясък, можете да очертаете устните си също с прозрачен молив. Неговата основа от восък не позволява на блясъка да “излезе” от контура.

Цвят

За да се задържи червилото дълго време на мястото си, а цветът да изглежда добре. В началото трябва да се избавите от кожичките. След това нанесете защитен крем. Така червилото ще изглежда равно, няма да се събира в бразди по устните. Първият слой от червилото подсушете със салфетка и малко напудрете. След това нанесете втори слой с помощта на четка, като започнете от центъра към края на устните.

Прегледана: 2987

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече