Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Ще плачете от смях! Топ 5 на най-големите Фотошоп ГАФОВЕ на Андреа! (+ СНИМКИ Фотошоп VS Реалност) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ще плачете от смях! Топ 5 на най-големите Фотошоп ГАФОВЕ на Андреа! (+ СНИМКИ Фотошоп VS Реалност)

Фолк певицата Андреа може да влезе в рекордите на Гинес за най-много издънки и гафове с Фотошоп. Не можем да преценим дали бившата половинка на Кубрат Пулев е свръх суетна, или просто избива комплекси заради наднорменото си тегло. О, да, излишните килограми са основният проблем на певицата и тя всячески се опитва да ги прикрие. Дори с цената на няколко изтрити крайника…

Номер 5

Азбучен пример за фото гафовете на Андреа са снимките, на които се прави на слаба. Певицата толкова се престарава, че крайният резултат повече наподобява на извънземен хуманоид. „Лицето й е неестествено продълговато, а заради обработката на снимката, чертите се смаляват и буквално остава без нос“, коментират зевзеци.

Номер 4

Но най-забавно е когато певицата се похвали пред своите фенове със снимки от последното си участие. Разбира се, Андреа изглежда перфектно, самото съвършенство! Блондинката обаче винаги подценява феновете си и забравя, че реалните й снимки са общодостъпни в официалния сайт на заведението. И там става страшно!

Истината лъсва с всичките си килограми и излишни мазнини пред ококорения, невярващ на очите си върл фен на Андреа. От тънката й талия, плоско коремче и скулесто лице са останали само паласки и двойни брадички.

Номер 3

Мда, този фото гаф винаги ни забавлява. Андреа за пореден път обработва снимката си, опитвайки се да докара гладка кожа, тънко носле, безупречен тен и… дори повдигнат бюст. Уви, нейни „доброжелатели“ изнамериха оригиналната снимка и я пльоснаха в личния й профил. Упс…

Номер 2

Коронният номер на Андреа при обработка на снимките си е да се издокара фиданка, пропускайки да обработи всички части от тялото си. Тук например ясно се виждат подпухналите й ръце и пръсти, които рязко си контрастират със слаботелесната талия.

Номер 1

Но този Фотошоп гаф си ни остава любим и заслужава първото място. Случаят е следният – певицата се опитва да премахне 10-ина килограма от снимка, но заедно с тях премахва и… част от пейката. И по-точно – цели два реда от нея.

Всъщност, истината е, че ако Андреа показваше реалните си снимки, макар и пълна, никой нямаше да й се подиграва. Просто хората не обичат да ги правят на балами!

Прегледана: 24001

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече