Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Искате да изглеждате по-млади? Вижте няколко прости трика, за да го постигнете (Без грим и пластики) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Искате да изглеждате по-млади? Вижте няколко прости трика, за да го постигнете (Без грим и пластики)

Всяка жена иска да изглежда млада или поне значително по-млада от годините си. Това не е толкова трудно. От Nie-jenite ви предлагаме няколко прости трика как да го постигнете:

Подчертайте веждите

Плътните и добре оформени вежди са хит в последните години. Отмина времето на тънките и едва забележими вежди, приличащи на линийки над очите.

Сега можете спокойно да си придадете вид на необуздана тийнейджърка като оставите веждите си да пораснат, след това ги оформете, за да не изглеждат все пак като неоформени храсти над окото.

да изглеждаме по-млади

Спете достатъчно

Сънят е важен за красотата и младостта. Уверете се, че винаги отделяте достатъчно време за сън. Много е важно да си лягате по едно и също време и да си осигурите 7-8 часа сън. Здравият и продължителен сън се бори с възпаленията в тъканите, които причиняват стареене и повяхване на кожата.

Сменяйте позата за сън

Важно е също така да редувате позите за сън. Когато се залежите прекалено дълго или направо цяла нощ в една поза, това кара кожата на лицето постепенно да добива фини линии и бръчки на мястото, на което е била притисната твърде дълго.

Наложете си да свикнете да редувате спането от една позиция в друга.

Бъдете внимателни, когато връзвате косата на опашка

Твърде стегнатата опашка предизвиква издърпване на кожата около очите и челото. След като се разтегне максимално цял ден, вечерта вие отпускате опашката и кожата бавно започва да се връща на мястото си, оставяйки дори болка в скалпа.

Това е много вредно. Колкото и разтеглив орган да е кожата, опъването й се отразява зле и води до поява на дълбоки бръчки.

Прегледана: 2869

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече