Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

УЖАС! МЕГЗ се евакуира в Петра (Снимки)

На ужасно време случиха Мегз и майка ѝ по време на екзотичната си почивка в Йордания. Днес сутринта дизайнерката сподели сторита в инстаграма си, в които отива да се наслади на туристическите атракции в Петра. Само няколко часа по-късно, обаче, започна ужасна буря.

Наложило се е туристическата атракция в Петра да бъде затворена от правителството, заради обилния дъжд. Каканашева, майка ѝ и всички туристи, които вече са били в атракцията са евакуирани и изведени. На клипчето се вижда как МЕГЗ е обилно мокра и местни хора са ѝ дали от тамошните номадски палта, за да се стопли. На снимки от предния ден Каканашева отново е с номадско палто. Изглежда лошият климат не влияе добре на миньончето и тя умира от студ през цялото време.

Въпреки лошия късмет с времето двете дами са добре и демонстрират добро настроение като не спират да се забавляват по женски. Вчера те бяха на сафари в пустинята, на което изглеждаха много щастливи. А Мегз качи в инстаграма си снимки с трогателно послание към майка си “ Обичам те от тук до края на света”. 

Прегледана: 2801

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече