Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето я прическата, която подмладява

Смяната на прическата е ефектен и бърз начин да преобразите визията си в крак с новите тенденции. Тоталният хит през 2020-а носи името пикси.  Тази закачлива прическа е къса, с постепенно издължени краища в предната част на главата. Еднакво добре изглежда както на права, така и на къдрава коса. Освен че придава интересен вид, някои стилисти я определят като прическата за жена без възраст. Може не само да съживи косата ви, но и да ви подмлади.

 Другото предимство на пикси прическата е, че е лесна за поддържане и се  стилизира бързо. Можете да я разнообразите с къдрици, мокър ефект, гребен или като добавите аксесоари. Колкото по-небрежно стои косата обаче, толкова по-добре. Тя е интересна смесица между каре и късо дамско подстригване. Обикновено предните кичури са леко издължени. Оформлението е небрежно, леко рошаво, често включва и бретон, отметнат на една страна.

Научно установено е, че когато жената рязко смени прическата си, започва да се чувства като изцяло нов човек. Ако в момента имате нужда от точно това, обмислете варианти пикси.

Коафьорите  препоръчат горещо да освежите косата си, ако години наред сте поддържали дълга. Единственият проблем, който може да срещнете с фризурата е че няма да можете да я прикриете по никакъв начин освен с шапка. Доста е дръзка и е подходяща само за смели дами, решени да експериментират. Един от големите плюсове на прическата е, чек акцентира върху чертите на лицето, особено добре стои в съчетание с небрежен бретон на вълни.

 Изключително модерни са необичайните цветове и оригинални нюанси косата, затова не се колебайте да добавите няколко пъстри кичура в новата си прическа. През 2020-а ще бъдат актуални всички фризури до раменете като боб,лоб  и каскада. Късите прически са  предпочитани  от дамите с по фина и тънка коса, тъй като позволява да се постигне лесно обем. Ако косата ви е по-къса, автоматично изглеждате по-стилна, а и по-висока,пише Ретро.

Прегледана: 9804

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече