Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Муки хвърли бомбата: Бях любовница на Иван Славков, сватосваха ме с Андрей Луканов!

В интервю за вестник „Минаха години” дъщерята на Стоянка Мутафова, Мария Грубешлиева-Муки разказва за мъжете в живота си, видя nie-jenite.bg

 След 15 години на щат в Младежкия театър Муки не получава почти никакви роли. Богдана Карадочева я запознава с грък и любовта им пламва веднага.

„Аз бях толкова развълнувана, че тръгнах на среща с 2 различни ботуша. Преди това обаче една приятелка, актрисата Елена Мирчовска  се беше оженил за грък и постоянно ми пращаше писма как добре живее в Гърция. Запознах се с него на 30 януари и през май следващата година се оженихме. Беше ми омръзнало да бъда под сянката на Стоянка и заминах щастлива за Гърция. Още повече че вече няма да го има омразният Младежки театър. Мислех, че там всичко ще е купон и веселба. Така беше. Но само първите два месеца. После започна едно миене и чистене. Започна да ми липсва театърът, тъгувах за майка. Така ревах, че горкият ми мъж се съгласи да дойде да живея в България. Когато си дойдохме, веднага се лепнах за майка. Той започна някакъв бизнес, но отношенията ни охладняха. Точно – нито женена, нито разведена, живях доста години. Но пък срещнах голямата си любов- художника Сашо Балкански. С него връзката ни продължи 11 години“.

 Муки споделя, че се разделили защото тя го обичала, но не знаела дали и той я обича.

 За актьорa Климент Денчев Мария Гурбешлиева споделя:

„С него бяхме детска любов. Аз израснах между кулисите на Сатирата, а той беше много атрактивен – пееше, рисуваше. А и хубав беше. Накрая му отвъртях един шамар и така приключихме. После ме сватосваха с Андрей Луканов. Не знаех че беше женен. Разбира се, че нищо не стана. Виж в много  хубав флирт имахме с Иван Славков. Но той беше бонвиван. Не издържах как балерини и артистки му се хвърлят по врата. Иначе той беше добър човек но… Забрави да ме питаш за Еди.

 Еди Казасян беше страхотен човек, интелигентен, с чувство за хумор. Много го харесвах, много!”, откровена е Муки.

 В момента актрисата няма човек до себе си, абсолютно сама е.

“ Богдана едва ме изкара от вкъщи, за да бъда с тях на Бъдни вечер и на Коледа. С нея имаме много силна връзка, освен това бяха приятелки със Стоянка. Тази година за първи път у нас нямаше елха. За Нова година помолих мениджъра на мама – Боян, да е с мен няколко часа. Това е. За да избягам от настроението си, осинових две прекрасни кучета – Лора и Еди. Те ме лекуват от самотията.

Прегледана: 9994

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече