Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Милица Гладнишка: Държим се със сестра ми, откакто осиротяхме - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Милица Гладнишка: Държим се със сестра ми, откакто осиротяхме

„Маме, не се притеснявай! Ще се оправя, каза моята храбра мама Вили и си отиде. Преминала през много трудности, майка ми никога не спря да се бори! И винаги ме подкрепяше! Пратете цялата си любов и светли пожелания в пътя й нагоре! Да почива в мир светлата й душа! Мамо, обичам те!“ това написа с три удивителни Милица Гладнишка за майка си Виолета точно преди година.

Актрисата и певица тези дни бе сред панелистите на предаването „На кафе”, където припомня за голямата си загуба. Тя бе предшествана от друга такава- на баба й  Милица, на която е кръстена. Днес Милица и сестра й Емилия, коя да е музикант и живее в чужбина, са си единствената подкрепа и опора.

И все пак двете дами, които преди години се сбогуват с баща си, са наследили борбения дух и силата на жените в семейството си. В това няма никакво съмнение, тъй като Милица и Емилия добре помнят трудните времена, в които майка им и баба им са правили невъзможното, за да им осигурят по-добър начин на живот.

Имайки пред  себе си и техния пример, а и помнейки и нелекия път, който са изминали, сестрите смело и с усмивка постигат мечтите си. Професионалисти са както в музиката, рисуването и писането, така и шпакловането и боядисването, и какво ли още не. И въпреки всички трудности, които майка им и баба им са срещали, за да ги отгледа, са успели да ги насърчат да се занимават с изкуство. Двете момичета от малки ходили на уроци по английски език, пиано и оперно пеене, пише „Минаха години“.

Прегледана: 12969

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече